Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Florida Man

Serien, 2023
Florida Man
En skuldsatt före detta polis tar sig an ett skumt uppdrag i Florida och dras in i en galen skattjakt med livet som insats.
serien Florida Man är en Netflix Original som hade premiär 2023. Edgar Ramírez och Abbey Lee beger sig till Florida i denna udda dramakomediserie skapad av Donald Todd. Rekommenderas från 16 år. Florida Man är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Florida Man

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Wrestlers
Den här dokumentärserien följer en anrik fribrottningsorganisation när nya ägare och ett stall fullt av talanger försöker nå resultat både i och utanför ringen.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Spy Ops: Hemliga uppdrag
Medarbetare på MI6 och CIA delar insiderberättelser om underrättelseverksamhet, uppdrag under kalla kriget och kupper som utfördes av hemliga agenter.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.