Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Folk man kan lita på

Film, 2018, 97 minuter
Folk man kan lita på
Efter att hennes partner bedragit henne återvänder en arkitekt till sin hemstad och tar hjälp av sin excentriska familj för att utvärdera sitt liv. Baserad på en roman.
film Folk man kan lita på är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 97 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Feel-good, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Folk man kan lita på på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

After to learn the unfaithfulness of her boyfriend with a famous TV reporter, a woman back with her family to find herself.

Skådespelare i Folk man kan lita på

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;europeisk spanska [Originalspråk];europeisk spanska - Syntolkning;tyska
Text: svenska;europeisk spanska;engelska;tyska;finska

Flera likadana Folk man kan lita på

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Used Goods
En cancerforskare förklär sig till en fattig försäljare för att undkomma giriga läkemedelsföretag som försöker lägga beslag på hans banbrytande forskningsarbete.
Otyglad
En trogen politikerhustru vill inget hellre än att bevara sin makes hemlighet, och kämpar för att avvärja de hot som kan slå deras lovande nya liv i spillror.
Ett veck i tiden
Många år efter att deras pappa försvann beger sig syskonen Meg och Charles Wallace ut på en resa genom tid och rum för att rädda honom från mörkrets hjärta.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.