Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Anxious People

Serien, 2021
Anxious People
En bankrånare håller besökarna på en lägenhetsvisning gisslan och försvinner sedan spårlöst. Polisen står handfallen och alla är misstänkta.
serien Anxious People är en Netflix Original som hade premiär 2021. Baserad på en bästsäljare av Fredrik Backman, vars hyllade roman En man som heter Ove blev till en Oscarsnominerad film. Rekommenderas från 13 år. Anxious People är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Sentimental, Gripande, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Anxious People

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;brittisk engelska;franska;svenska - syntolkning;svenska [originalspråk]
Text: tyska;brittisk engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Anxious People

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.