Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Folkets tjänare 2

Film, 2017, 96 minuter
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
film Folkets tjänare 2 hade premiär 2017 och är 96 minuter lång. Volodymyr Zelenskyj återupptar rollen som läraren som blev president i den här filmuppföljaren till komediserien. Rekommenderas från 13 år.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Folkets tjänare 2

Regissör

Flera likadana Folkets tjänare 2

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.