Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Forever Pure

Dokumentärer, 2016, 87 minuter
Forever Pure
Den uppståndelse som två nya muslimska spelare i fotbollslaget Beitar Jerusalem väcker är ett tecken på den institutionaliserade rasismen i Israel.
dokumentärer Forever Pure hade premiär 2016 och är 87 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta dokumentärer är Provocerande, Kontroversiell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forever Pure på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

January, 2013. A secretive transfer deal transported two Muslim players into the heart of Israel and the Jewish oriented Beitar Jerusalem F.C., leading to the most racist campaign in Israeli sport. One season and one football team in crisis, as power, money and politics fuel a club spiralling out of control.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: hebreiska
Text: franska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Forever Pure

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Rafa Márquez: El Capitán
Den mexikanske försvarsspelaren berättar om triumfer och nederlag på och utanför fotbollsplanen i denna intima dokumentär om hans drömmar, snedsteg och målmedvetenhet.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.