Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Författaren

The Motive
Film, 2017, 114 minuter
Författaren
En man med författardrömmar lider av bristande fantasi och försöker hitta inspiration till sin roman genom att manipulera sina grannars liv, så att han kan skriva om dem.
film Författaren hade premiär 2017 och är 114 minuter lång. Vann Goya- och Feroz-priser för bästa manliga huvudroll (Javier Gutiérrez) och bästa kvinnliga biroll (Adelfa Calvo). Rekommenderas från 13 år Detta film är Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Författaren på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

A man obsessed with the idea of writing "high literature" starts to cause conflicts around him to write about it.

Trailer

Skådespelare i Författaren

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;europeisk spanska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Författaren

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Se upp för gorillan
En problemtyngd advokat lyckas rädda en gorilla från ett liv i bur, men tvingas hitta en tillfällig boendelösning tills han har råd att skicka tillbaka den till Afrika.
Vir Das: For India
Komikern Vir Das hyllar Indiens historia genom att förklara allt från vedatexter till obegripliga Bollywoodfilmer ur sitt eget perspektiv.
Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
Flygplansläge
När influencern Ana krockar med bilen medan hon pratar i telefon skickas hon till sin vresige farfar på landet, där hon tvingas genomgå en digital avgiftning.
Alex Fernández: Världens bästa komiker
Komikern Alex Fernández framför sina välbekanta självbiografiska berättelser, men den här gången går han på djupet med en ömsint historia om ett av sina sex syskon.