Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Författaren

The Motive
Film, 2017, 114 minuter
Författaren
En man med författardrömmar lider av bristande fantasi och försöker hitta inspiration till sin roman genom att manipulera sina grannars liv, så att han kan skriva om dem.
film Författaren är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 114 minuter lång. Vann Goya- och Feroz-priser för bästa manliga huvudroll (Javier Gutiérrez) och bästa kvinnliga biroll (Adelfa Calvo). Rekommenderas från 13 år Detta film är Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Författaren på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

A man obsessed with the idea of writing "high literature" starts to cause conflicts around him to write about it.

Trailer

Skådespelare i Författaren

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;europeisk spanska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Författaren

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.