Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Fractured

Film, 2019, 100 minuter
Fractured
När hans fru och dotter försvinner från akuten påbörjar en man ett frenetiskt sökande efter dem, och blir övertygad om att sjukhuset har något att dölja.
film Fractured är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 100 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Fractured är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Fractured

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Fractured

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
The Victims' Game
När en kriminaltekniker med Aspergers syndrom upptäcker att hans dotter har en koppling till en rad mystiska mord riskerar han allt för att lösa fallet.
Into the Night
När en mystisk kosmisk händelse orsakar kaos på jorden försöker passagerarna och besättningen på ett kapat nattflyg desperat att undvika solens strålar.