Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Victim/Suspect

Dokumentärer, 2023, 95 minuter
Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
dokumentärer Victim/Suspect är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 95 minuter lång. Emmy-belönade reportern Rachel de Leon undersöker fall av sexuella övergrepp där offren hamnat på de anklagades bänk. Rekommenderas från 16 år. Victim/Suspect är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Victim/Suspect

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Believer 2
En målmedveten polis fortsätter sitt sökande efter sanningen bakom Asiens största drogverksamhet och dess mystiske ledare, som han har en gås oplockad med.
In Love and Deep Water
Det vankas romantik, kaos och mysterier ombord på en lyxkryssare på väg mot Egeiska havet när en butler och en passagerare försöker lösa en förbryllande mordgåta.
The Killer
Efter ett ödesdigert misstag tvingas en yrkesmördare kämpa mot sina uppdragsgivare – och sina egna demoner – samtidigt som han söker hämnd.