Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Film, 2019, 32 minuter
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
film Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 32 minuter lång. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Kitchig, Absurd, Udda, Fyndig, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

David Harbour delves into the enigmatic history of his legendary acting family, as he examines his father's legacy and role in a made-for-TV play.

Skådespelare i Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;tyska;finska;norska

Flera likadana Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Fortune Feimster: Sweet & Salty
Skådespelaren, komikern och författaren Fortune Feimster intar scenen och skämtar bland annat om sina rötter, sin karriär och sitt sexuella uppvaknande.
Leslie Jones: Time Machine
Leslie Jones beskriver sin utveckling som vuxen – från försöket att förföra Prince till kampen mot sömnapné – i en härligt rå och galen ståuppspecial.
Leva två gånger
När Emilio (Oscar Martínez) drabbas av Alzheimers ger han sig ut på en resa med familjen för att hitta kvinnan han förälskade sig i som ung.
Alla fräknar i världen
Trettonårige José Miguel är helt oberörd av VM-febern, tills han inser att fotboll är det enda sättet att imponera på tjejen han gillar.
Pedros andra chans
Den berömde mexikanske sångaren och skådespelaren Pedro Infante släpps inte in i himlen utan skickas tillbaka till jorden för att ändra sin manschauvinistiska attityd.