Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Free Rein: Femte fålen apelgrå

Film, 2018, 57 minuter
Free Rein: Femte fålen apelgrå
Medan Bright Fields förbereder den stora julbalen leder en trasig julgransprydnad till avslöjandet av en familjehemlighet, och Gaby hamnar i klorna på nya chefen Mia.
film Free Rein: Femte fålen apelgrå är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 57 minuter lång. Free Rein: Femte fålen apelgrå är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Familjevänlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Free Rein: Femte fålen apelgrå på IMDB

Betyg: 5,1 från 10

While Bright Fields preps for its Mistletoe Ball, a broken ornament leads Zoe to a family secret, while Gaby finds herself at the mercy of new boss Mia.

Skådespelare i Free Rein: Femte fålen apelgrå

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska - Syntolkning;norska;finska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: svenska;norska;tyska;engelska;finska

Flera likadana Free Rein: Femte fålen apelgrå

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.