Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Free Rein: Femte fålen apelgrå

Film, 2018, 57 minuter
Free Rein: Femte fålen apelgrå
Medan Bright Fields förbereder den stora julbalen leder en trasig julgransprydnad till avslöjandet av en familjehemlighet, och Gaby hamnar i klorna på nya chefen Mia.
film Free Rein: Femte fålen apelgrå är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 57 minuter lång. Free Rein: Femte fålen apelgrå är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Familjevänlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Free Rein: Femte fålen apelgrå på IMDB

Betyg: 5,1 från 10

While Bright Fields preps for its Mistletoe Ball, a broken ornament leads Zoe to a family secret, while Gaby finds herself at the mercy of new boss Mia.

Skådespelare i Free Rein: Femte fålen apelgrå

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska - Syntolkning;norska;finska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: svenska;norska;tyska;engelska;finska

Flera likadana Free Rein: Femte fålen apelgrå

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Se upp för gorillan
En problemtyngd advokat lyckas rädda en gorilla från ett liv i bur, men tvingas hitta en tillfällig boendelösning tills han har råd att skicka tillbaka den till Afrika.
Vir Das: For India
Komikern Vir Das hyllar Indiens historia genom att förklara allt från vedatexter till obegripliga Bollywoodfilmer ur sitt eget perspektiv.
Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.