Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Gandu

Film, 2010, 85 minuter
Gandu
Gandu stjäl pengar från sin mammas pojkvän och ger sig ut på ett drogfyllt äventyr tillsammans med en rikshaförare i den här abstrakta filmen.
film Gandu hade premiär 2010 och är 85 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Stenhård, Het.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gandu på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Gandu is an angry young man who raps about his hatred of life, and of his mother. He and his rickshaw-puller friend enter the world of smack, rap, porn and horror. Reality and fiction, surreal and bizarre come together. Can Gandu survive?

Skådespelare i Gandu

Regissör

Ljud och text

Ljud: bengali
Text: engelska;norska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Gandu

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.