Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Gbomo Gbomo Express

Film, 2015, 96 minuter
Gbomo Gbomo Express
Mörk komedi om en natt som spårar ur helt när inkompetenta kidnappare tar en skivproducent och ett societetslejon som gisslan.
film Gbomo Gbomo Express hade premiär 2015 och är 96 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Stenhård.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gbomo Gbomo Express på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

GBOMO GBOMO EXPRESS is a gritty, dark comedy feature film about money, love and deception centered on the kidnap and ransom of a record label executive, during a night of celebration with a beautiful socialite.

Skådespelare i Gbomo Gbomo Express

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Gbomo Gbomo Express

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.