Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

GHOUL

Serien, 2018
GHOUL
När en ny fånge i ett militärfängelse börjar bete sig underligt förvandlas den unga förhörsledarens sökande efter sanningen till en kamp på liv och död.
serien GHOUL är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Mörk, Skrämmande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GHOUL på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

In a totalitarian near-future India, a mysterious prisoner is sent to a remote military interrogation center where he turns the tables on his captors by exposing their most shameful secrets and unleashing a demon from Arabic folklore.

Trailer

Skådespelare i GHOUL

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;hindi - Syntolkning;franska;tyska;hindi [Originalspråk]
Text: engelska;hindi;svenska;finska;tyska

Flera likadana GHOUL

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Världsmakters uppkomst: Osmanska riket
Den osmanske sultanen Mehmet II ger sig ut på ett fälttåg för att erövra den bysantinska huvudstaden Konstantinopel, och formar historien i flera århundraden framåt.