Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Glaslandet

Film, 2018, 89 minuter
Glaslandet
Pappa är ofta bortrest, så när 13-årige Jas hittar några förrymda älvor i familjens lada måste han lösa situationen på egen hand.
film Glaslandet hade premiär 2018 och är 89 minuter lång. Detta film är Kreativ, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Glaslandet på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

The Danish fantasy film 'The Land of Glass' is about the young boy Jas who lives alone in a closed gardener with his father, a truck driver and often away.

Skådespelare i Glaslandet

Regissörer

Ljud och text

Ljud: danska [Originalspråk]
Text: danska;svenska

Flera likadana Glaslandet

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.