Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Glastonbury Fayre

Film, 1972, 87 minuter
Glastonbury Fayre
Den här dokumentären kretsar kring den klassiska Glastonbury-festivalen 1971, och innehåller framträdanden av bland andra Traffic, Arthur Brown och Fairport Convention.
film Glastonbury Fayre hade premiär 1972 och är 87 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Hjärnskrynklande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissörer

Flera likadana Glastonbury Fayre

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Infamy
En 17-årig flicka som drömmer om att bli hiphop-stjärna trots sin strikta uppfostran slits mellan sina romska rötter och grupptrycket från vänner.
Who is Erin Carter?
En brittisk kvinnas lugna liv i Barcelona spårar ur när ett väpnat rån i en mataffär leder till avslöjandet av hennes hemlighet ... och våldsamma förflutna.
At Home With The Furys
Den obesegrade tungviktsmästaren Tyson Fury drar sig tillbaka från boxningen för att njuta av sitt annorlunda familjeliv i denna roliga och varma dokusåpa.
Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop
Rappare, författare och experter berättar om hur kvinnor har påverkat hiphopen musikaliskt och kulturellt i den här dokumentärserien som hyllar pionjärer och innovatörer.
Wham!
Med hjälp av intervjuer och arkivmaterial berättar George Michael och Andrew Ridgeley om sina år med Wham! – från bästa vänner på 70-talet till popstjärnor på 80-talet.