Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Glastonbury Fayre

Film, 1972, 87 minuter
Glastonbury Fayre
Den här dokumentären kretsar kring den klassiska Glastonbury-festivalen 1971, och innehåller framträdanden av bland andra Traffic, Arthur Brown och Fairport Convention.
film Glastonbury Fayre hade premiär 1972 och är 87 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Hjärnskrynklande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissörer

Flera likadana Glastonbury Fayre

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Eric Clapton - The 1970s Review
En dokumentär som genom intervjuer och arkivbilder från konserter skildrar den legendariske gitarristens karriär under 70-talet.
Diana: The Woman Inside
Nära vänner och experter tecknar ett intimt porträtt av prinsessan Diana. Vi får veta mer om hennes fritidsintressen, hennes humor och hur hon påverkade kungafamiljen.
Brilliant Corners: Ghana
Surfmästaren Sam Bleakley besöker Ghana för att få veta mer om en lokal surfskolepionjär, highlife-musik och kopplingen mellan surfing och dans.
Bloomfield
En fotbollsstjärna på dekis erbjuds en muta för en läggmatch. Kan en 12-årig beundrare övertyga honom att spela ett rent spel?
Bad Day
En polis på hemligt uppdrag drabbas av en förkrossande förlust under utredningen av en maffiagrupp. Av rädsla för att hennes identitet röjts tar hon saken i egna händer.