Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Good Sam

Film, 2019, 90 minuter
Good Sam
En nyfiken tv-reporter i New York undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.
film Good Sam är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 90 minuter lång. Good Sam är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Feel-good, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Good Sam på IMDB

Betyg: 4,8 från 10

A news reporter looks into who has been anonymously leaving large cash gifts on random doorsteps in New York.

Skådespelare i Good Sam

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;svenska;finska;norska;engelska

Flera likadana Good Sam

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Ett veck i tiden
Många år efter att deras pappa försvann beger sig syskonen Meg och Charles Wallace ut på en resa genom tid och rum för att rädda honom från mörkrets hjärta.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.
Falling Inn Love
När en framgångsrik tjej från San Francisco vinner ett värdshus på Nya Zeeland lämnar hon stadslivet för att rusta upp byggnaden med hjälp av en stilig snickare.