Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Greenhouse Academy

Serien, 2018
Greenhouse Academy
När tonårssyskonen Hayley och Alex börjar på en förnäm internatskola upptäcker de rivalitet, romantik och ett mysterium med kopplingar till deras mammas död.
serien Greenhouse Academy är en Netflix Original som hade premiär 2018. Baserad på den prisbelönta israeliska serien Ha-Hamama, och producerad av seriens skapare, Giora Chamizer. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenhouse Academy på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Almost a year after their astronaut mother's tragic death, brother and sister Hayley and Alex Woods begin to attend an elite boarding school for future leaders. However they soon realise that everything is not as it seems.

Skådespelare i Greenhouse Academy

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;franska;turkiska;tyska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Greenhouse Academy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Världsmakters uppkomst: Osmanska riket
Den osmanske sultanen Mehmet II ger sig ut på ett fälttåg för att erövra den bysantinska huvudstaden Konstantinopel, och formar historien i flera århundraden framåt.