Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Greenleaf

Serien, 2020
Greenleaf
Greenleaf-familjen leder en stor kyrka i Memphis, men deras affärer och privatliv präglas av girighet, otrohet och andra synder.
serien Greenleaf är en Netflix Original som hade premiär 2020. Det första avsnittet av detta drama lockade 3,04 miljoner tittare – rekord för Oprah Winfrey Network. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Greenleaf är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenleaf på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Greenleaf is a TV series starring Merle Dandridge, Kim Hawthorne, and Desiree Ross. The unscrupulous world of the Greenleaf family and their sprawling Memphis megachurch, dark secrets and lies.

Skådespelare i Greenleaf

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Greenleaf

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sann kärlek: Polen
Sex par sätter sin tillit på prov med ett lögndetektortest i den här realityserien där lögner kostar pengar medan sanning belönas.
Physical: 100
Hundra deltagare i absolut toppform tävlar i en rad tuffa utmaningar för att slå ut de andra och kamma hem segern, äran – och en avsevärd summa pengar.
Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?