Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Greenleaf

Serien, 2020
Greenleaf
Greenleaf-familjen leder en stor kyrka i Memphis, men deras affärer och privatliv präglas av girighet, otrohet och andra synder.
serien Greenleaf är en Netflix Original som hade premiär 2020. Det första avsnittet av detta drama lockade 3,04 miljoner tittare – rekord för Oprah Winfrey Network. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Greenleaf är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenleaf på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Greenleaf is a TV series starring Merle Dandridge, Kim Hawthorne, and Desiree Ross. The unscrupulous world of the Greenleaf family and their sprawling Memphis megachurch, dark secrets and lies.

Skådespelare i Greenleaf

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Greenleaf

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Something Between
Upplev akrobatisk skärmflygning ur en grupp unga talangfulla piloters synvinkel när de under fyra månaders tid reser runt i Europa och utövar sin sport.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.