Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Greg Davies: You Magnificent Beast

Film, 2018, 66 minuter
Greg Davies: You Magnificent Beast
Brittiske komikern Greg Davies tar upp hemska dejter, katastrofal hårborttagning, sin pappas skämt och mycket annat i ett rasande roligt specialuppträdande.
Detta film är Cynisk, Fyndig

Greg Davies: You Magnificent Beast på IMDB

British comedian Greg Davies revisits terrifying dates, manscaping disasters, his father's pranks and more in a savagely funny stand-up special.

Trailer

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Greg Davies: You Magnificent Beast

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Last Laugh
Den rastlöse managern Al flyttar in på ett ålderdomshem, där han återser sin gamle klient Buddy och får honom att ge ståuppkomedin en andra chans.
Inspector Gadget
När en godtrogen och försynt polis skadas i en explosion som den elake dr Claw ligger bakom ersätter robotexperter hans lemmar med olika smarta teknikprylar.
Smurfarna - Den försvunna byn
Smurfan och hennes bästisar Glasögonsmurfen, Klumpsmurfen och Muskelsmurfen ger sig in i Förbjudna skogen för att rädda en mystisk by från den elake trollkarlen Gargamel.
Sex Tape
Det gifta paret Annie och Jay bestämmer sig för att sätta färg på kärlekslivet genom att spela in en sexvideo, men dagen efter upptäcker de att den har spridits vidare.
Murder Party
En ensam man hamnar på en halloweenfest, men det visar sig att de skumma konststudenterna som håller i den tänker döda honom för att få ett stipendium.