Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Greg Davies: You Magnificent Beast

Film, 2018, 66 minuter
Greg Davies: You Magnificent Beast
Brittiske komikern Greg Davies tar upp hemska dejter, katastrofal hårborttagning, sin pappas skämt och mycket annat i ett rasande roligt specialuppträdande.
Detta film är Cynisk, Fyndig

Trailer

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Greg Davies: You Magnificent Beast

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Father Figures
Efter att ha fått veta att deras påstått döda pappa i själva verket lever gör tvåäggstvillingarna Peter och Kyle en resa för att hitta honom – och sanningen.
Mina jag & Irene
Drabbad av personlighetsklyvning blir den blide Charlie och hans hyperaggressive alter ego Hank båda förälskade i den förvirrade Irene.
Grannpatrullen
Fyra killar som utnyttjar en grupp för grannsamverkan för att komma undan från familjeplikterna stöter på invaderande utomjordingar.
Baywatch
När den professionelle livvakten Mitch Buchannon och en före detta olympisk idrottare upptäcker en komplott som hotar bukten bestämmer de sig för att rädda sin strand.
Borat
Den kazakstanske reportern Borat reser till USA för att rapportera om ”världens bästa land” – och för att hitta och gifta sig med sexbomben Pamela Anderson.