Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Gudfadern del 2

Mario Puzo's The Godfather: Part II
Film, 1974, 202 minuter, 2.619.358 recensioner
Gudfadern del 2
I den andra filmen i denna trilogi får vi följa Corleone-släktens historia från Don Vitos resa från Sicilien till ett liv av organiserad brottslighet i New York.
film Gudfadern del 2 hade premiär 1974 och är 202 minuter lång. Denna kultfilm tog hem Oscars för bästa regi och manus och var den första uppföljaren som vann priset för bästa film. Tillåten för 15 år och äldre.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gudfadern del 2 på IMDB

Betyg: 9 från 10

The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Trailer

Skådespelare i Gudfadern del 2

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska;engelska

Flera likadana Gudfadern del 2

De omutbara

De omutbara

(1987)

Gudfadern

Gudfadern

(1972)

Maffiabröder

Maffiabröder

(1990)

Departed

Departed

(2006)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.