Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Gun City

Film, 2018, 126 minuter
Gun City
Barcelona, 1921. Stämningen är spänd mellan poliser och anarkister, och en polis försöker ta reda på vem som har stulit militära vapen som kan orsaka inbördeskrig.
film Gun City är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 126 minuter lång. Rekommenderas från 16 år. Gun City är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gun City på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

La sombra de la ley is a movie starring Luis Tosar, Michelle Jenner, and Vicente Romero. In 1921 a tough cop is sent from Madrid to Barcelona to locate stolen military weaponry.

Skådespelare i Gun City

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk];tyska;franska
Text: tyska;svenska;finska;europeisk spanska;engelska

Flera likadana Gun City

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.