Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Guy Martin’s Spitfire

Dokumentärer, 2014, 72 minuter
Guy Martin’s Spitfire
Tv-personligheten och racerföraren Guy Martin rustar upp ett brittiskt stridsflygplan som störtade under andra världskriget, och berättar även historien om piloten.

Guy Martin’s Spitfire på IMDB

Guy Martin joins the two-year restoration of a Spitfire that was buried in a French beach for decades, and tells the Boy's Own-style story of its pilot, Squadron Leader Geoffrey Stephenson.

Director:

Skådespelare i Guy Martin’s Spitfire

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;finska;tyska;engelska

Flera likadana Guy Martin’s Spitfire

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Reversing Roe: Striden om abort i USA
I intervjuer med förespråkare och motståndare i abortfrågan skildras kampanjen för att ändra beslutet i målet Roe mot Wade – som garanterar aborträtten i USA.
Frimurarna inifrån
Utforska frimurarnas historia och se hur framtiden gestaltar sig för detta brödrasällskap som präglas av hemligheter och traditioner.
Boca Juniors Confidencial
Med hjälp av spelare, fans och personal tar vi en exklusiv titt bakom kulisserna hos den legendariska argentinska fotbollsklubben Boca Juniors.
Stardust
För att imponera på sin stora kärlek reser den naiva Tristan Thorn till en förbjuden värld för att hitta en fallen stjärna.
First and Last
En intim skildring av den första och sista dagen bakom lås och bom för fångarna på anstalten i Gwinnett County, Georgia.