Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hack Your Health: The Secrets of Your Gut

Dokumentärer, 2024, 79 minuter
Hack Your Health: The Secrets of Your Gut
Lär dig allt om kroppens matsmältningssystem i den här lättsamma och informativa dokumentären som förklarar tarmarnas viktiga roll för vår allmänna hälsa.
dokumentärer Hack Your Health: The Secrets of Your Gut är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 79 minuter lång. Rekommenderas från 10 år. Hack Your Health: The Secrets of Your Gut är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Hack Your Health: The Secrets of Your Gut

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Mindfulness Manual
Från dansens rytm till det flow man hamnar i när man målar. Den här dokumentärserien i tre delar undersöker olika typer av meditation i dagens föränderliga värld.
Rafa Márquez: El Capitán
Den mexikanske försvarsspelaren berättar om triumfer och nederlag på och utanför fotbollsplanen i denna intima dokumentär om hans drömmar, snedsteg och målmedvetenhet.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.