Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Under Paris

Film, 2024, 104 minuter
Under Paris
När en enorm haj siktas i Seine-floden måste en sörjande forskare ta itu med sitt tragiska förflutna för att stoppa ett blodbad i Paris.
film Under Paris är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 104 minuter lång. Rekommenderas från 16 år. Under Paris är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Under Paris

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;franska - syntolkning;franska [originalspråk];ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska;ukrainska

Flera likadana Under Paris

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Colors of Evil: Red
När en död flicka hittas på en strand i polska Trójmiasto inleder åklagaren och offrets mamma en känslosam jakt på sanningen.
Monster
Efter att ha kidnappats och förts till ett ödsligt hus lyckas en flicka fly, men återvänder för att försöka rädda sin vän.
Fiasco
En oerfaren regissör. En inspelning där det mesta går fel. Och ett filmteam bakom kulisserna som fångar allt på film när missöden, fulspel och sabotage avlöser varandra.
Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Anthracite
När en journalist försvinner börjar hans tekniskt begåvade dotter utreda saken och spåren leder till en bergsby med ett mörkt förflutet och många hemligheter.