Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hålet

Film, 2019, 94 minuter
Hålet
I ett fängelse där fångarna på våningarna högre upp får bättre mat och de nedanför får magra rester kämpar en man för förändring och rättvisa.
film Hålet är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 94 minuter lång. Rekommenderas från 18 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hålet på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

A vertical prison with one cell per level. Two people per cell. One only food platform and two minutes per day to feed from up to down. An endless nightmare trapped in The Pit.

Skådespelare i Hålet

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana Hålet

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mrs. Serial Killer
När en läkare döms för en rad chockerande mord planerar hans lojala fru att begå ett mord med samma tillvägagångssätt som mördaren för att bevisa att maken är oskyldig.
I vredens grepp
En familjefar återvänder från semestern och upptäcker att hans hus har tagits i besittning av ockupanter, vilket leder till en konflikt som snart spårar ur totalt.
Dangerous Lies
En kvinnlig vårdare ärver oväntat sin patients tillgångar, men hennes plötsliga rikedomar har byggts på mörka hemligheter och försätter henne i livsfara.
Time to Hunt
Tre kriminella som vill lämna sin dystopiska värld bakom sig och resa till ett fjärran paradis planerar en kupp – och drar till sig en hänsynslös mördares uppmärksamhet.
Träskets tystnad
Gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut när en framgångsrik deckarförfattare undersöker korruption i arbetet med sin nya bok.