Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Han är tillbaka

Look Who's Back
Film, 2015, 116 minuter
Han är tillbaka
När Hitler vaknar upp i sin bunker 70 år efter andra världskrigets slut misstas han för en briljant komiker och blir ett mediafenomen.
film Han är tillbaka hade premiär 2015 och är 116 minuter lång. Detta film är Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Han är tillbaka på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

Adolf Hitler wakes up in the 21st century. He quickly gains media attention, but while Germany finds him hilarious and charming, Hitler makes some serious observations about society.

Skådespelare i Han är tillbaka

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska
Text: engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Han är tillbaka

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Skottår
Amerikanskan Anna reser till Irland för att fria till sin pojkvän den 29 februari, men det går inte som planerat – och en stilig värdshusvärd gör entré.
Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?
That '90s Show
Kitty och Red Forman välkomnar en ny generation tonåringar till sin källare när deras barnbarn Leia reser till Wisconsin över sommaren.
Alkhallat+
Fyra historier om bluff, båg och bedrägeri: från däcktjuvar som våldgästar ett bröllop till en mans desperata försöka att dölja en död väns hemlighet.
Familjens pris
Två föräldrar är bedrövade över att barnen inte längre vill umgås med dem och lockar dem med ett påhittat arv så att familjen kan samlas till jul.