Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Handsome: En deckare från Netflix

Handsome
Film, 2017, 81 minuter
Handsome: En deckare från Netflix
Kriminalinspektör Gene Handsome på mordroteln arbetar för att lösa ett mord och försöker samtidigt hitta ledtrådar till vad det är som saknas i hans eget liv.
film Handsome: En deckare från Netflix är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 81 minuter lång. Jeff Garlin (från Simma lugnt, Larry!) spelar huvudrollen, regisserar och har även varit med och skrivit manus. Handsome: En deckare från Netflix är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Knasig, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Handsome: En deckare från Netflix på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

Gene Handsome is an LA homicide detective who tries to make sense of his life as he solves crime. Handsome's knack for solving mysteries is matched only by his inability to make sense of his own problems.

Skådespelare i Handsome: En deckare från Netflix

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Handsome: En deckare från Netflix

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.