Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hannah Gadsby: Nanette

Film, 2018, 69 minuter
Hannah Gadsby: Nanette
Den australiensiska komikern Hannah Gadsby går bortom traditionell ståuppkomedi och blandar skämt med personliga berättelser om kön, sexualitet och barndomsproblem.
film Hannah Gadsby: Nanette är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 69 minuter lång. Geschikt voor alle leeftijden. Hannah Gadsby: Nanette är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hannah Gadsby: Nanette på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

New Hannah Gadsby stand up comedy.

Trailer

Skådespelare

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Hannah Gadsby: Nanette

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.