Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Happy-Go-Lucky

Film, 2008, 113 minuter, 386.463 recensioner
Happy-Go-Lucky
Poppy är en oemotståndligt glad förskolelärarinna i 30-årsåldern, som bor med kamraten Zoe. När hon ska ta körkört möter hon en instruktör med motsatt temperament.
film Happy-Go-Lucky hade premiär 2008 och är 113 minuter lång. Detta film är Annorlunda.

Skådespelare i Happy-Go-Lucky

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;danska;svenska;finska

Flera likadana Happy-Go-Lucky

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

See You Yesterday
Efter en tragisk polisskjutning sätter två tonåringar sin tidsmaskinsprototyp på prov och sina egna liv på spel för att ändra det förflutna.
Good Sam
En nyfiken tv-reporter i New York undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.
Malibu Rescue
Efter en lång rad upptåg får Tyler det hett om öronen och tvingas tillbringa sommaren med att träna för ett elitprogram för unga badvakter.
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
Dry Martina
Ett underligt möte med en beundrare – och en affär med beundrarens före detta pojkvän – leder till spännande äventyr i Chile för en sexuellt frigjord sångerska.