Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sky High: The Series

Serien, 2023
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
serien Sky High: The Series är en Netflix Original som hade premiär 2023. Actionfylld uppföljare med Álvaro Rico (Elitskolan), Asia Ortega (Den oskyldige) och Luis Tosar (Midas män). Rekommenderas från 16 år. Sky High: The Series är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Sky High: The Series

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - syntolkning;europeisk spanska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Sky High: The Series

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
The Law of the Jungle
Tolv elitidrottare som har blivit lämnade i djungeln måste samarbeta med (eller sabotera för) varandra i en tävling med stora prispengar där varje deltagare har ett pris.
Rana Naidu
Rana Naidu är expert på att lösa problem åt rika kändisar. Men när hans pappa släpps ut ur finkan uppstår trassel som kanske inte ens han kan reda ut.
Olvido och León
En skådespelerska bor ihop med sin bror, som har Downs syndrom. Deras relation är inte den bästa, men vardagens små glädjeämnen får den att sakta börja läka.