Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sky High: The Series

Serien, 2023
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
serien Sky High: The Series är en Netflix Original som hade premiär 2023. Actionfylld uppföljare med Álvaro Rico (Elitskolan), Asia Ortega (Den oskyldige) och Luis Tosar (Midas män). Rekommenderas från 16 år. Sky High: The Series är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Sky High: The Series

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - syntolkning;europeisk spanska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Sky High: The Series

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Dessa sju sammanlänkade och drömlika science fiction-berättelser med övernaturliga inslag har regisserats av Joko Anwar, som även skrivit manus.
Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
Eric
En desperat pappa slår sig ihop med en envis polis för att leta efter sin 9-årige son i 1980-talets New York, samtidigt som han kämpar mot sina egna demoner.