Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Dokumentärer, 2020, 85 minuter
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Dokumentär om psykedeliska upplevelser där kändisar berättar roliga och utflippade historier med hjälp av bland annat animeringar och rekonstruktioner.
dokumentärer Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 85 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta dokumentärer är Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

Mixing comedy with a thorough investigation of psychedelics, 'Have a Good Trip' explores the pros, cons, science, history, future, pop cultural impact, and cosmic possibilities of hallucinogens.

Skådespelare i Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Dömd av media
Den här verklighetsbaserade dokumentärserien undersöker några av historiens mest dramatiska rättegångar och tittar närmare på hur media kan ha påverkat utfallen.
Michelle Obama: Min historia
I den här närgångna dokumentären får vi följa med Michelle Obama på bokturnén för Min historia, och vi får en inblick i hennes liv, relationer och förhoppningar.
I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown
16-åriga Cyntoia Brown blir dömd till livstids fängelse, men snart väcks frågetecken kring både hennes förflutna och själva lagstiftningen. Är hon verkligen skyldig?