Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Sea Beast

Film, 2022, 119 minuter
The Sea Beast
När en flicka smyger ombord och gömmer sig på en legendarisk havsmonsterjägares skepp seglar de i väg på en storslagen resa ut på okänt vatten – och går till historien.
film The Sea Beast är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 119 minuter lång. Ett spännande animerat äventyr för hela familjen från den prisbelönta skaparen av Vaiana och Big Hero 6. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Finurlig, Gripande, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Sea Beast

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Sea Beast

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Herr Klex akademi
För att hitta sin pappa accepterar en till synes helt vanlig flicka en inbjudan att studera på ett magiskt universitet under ledning av den excentriska herr Klex.
Ultraman: Rising
En idrottsstjärna återvänder motvilligt hem för att ta över sin pappas roll som den legendariske hjälten Ultraman och skydda Tokyo från gigantiska monster.
Too Old for Fairy Tales 2
När hans mammas nya pojkvän flyttar in ger sig Waldek iväg på en våghalsig resa genom Tatrabergen för att hitta sin pappa, som han aldrig har träffat.
Thelma the Unicorn
En sjungande ponny som drömmer om berömmelse blir kändis över en natt när hon förvandlas till en glittrig enhörning. Men kändisskapet vänder upp och ner på hennes liv.
Chicken Run: Dawn of the Nugget
När det visar sig att en bondgård i närheten har något fuffens för sig måste ett gäng orädda kycklingar samarbeta för att rädda sina gelikar.