Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Heal

Dokumentärer, 2017, 106 minuter
Heal
Berättelser från andliga ledare, läkare och kroniskt sjuka ger oss en inblick i det starka sambandet mellan vårt psyke och fysiska hälsa.
dokumentärer Heal hade premiär 2017 och är 106 minuter lång. Rekommenderas från 13 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heal på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

A documentary film that takes us on a scientific and spiritual journey where we discover that by changing one's perceptions, the human body can heal itself from any dis-ease.

Skådespelare i Heal

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: finska;norska;tyska;engelska;svenska

Flera likadana Heal

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Secret Obsession
När Jennifer vaknar upp efter ett brutalt överfall lider hon av minnesförlust. Hennes omtänksamme make tar hand om henne, men hon inser snart att faran inte är över.
¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.