Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Heal

Dokumentärer, 2017, 106 minuter
Heal
Berättelser från andliga ledare, läkare och kroniskt sjuka ger oss en inblick i det starka sambandet mellan vårt psyke och fysiska hälsa.
dokumentärer Heal hade premiär 2017 och är 106 minuter lång. Rekommenderas från 13 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heal på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

A documentary film that takes us on a scientific and spiritual journey where we discover that by changing one's perceptions, the human body can heal itself from any dis-ease.

Skådespelare i Heal

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: finska;norska;tyska;engelska;svenska

Flera likadana Heal

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
Platt jord
Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
Pathfinder
Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.