Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Heartthrob

Film, 2017, 86 minuter
Heartthrob
En blyg kille och en populär tjej inleder en oväntad romans. Men när deras relation fördjupas blir han mer och mer svartsjuk och possessiv.
film Heartthrob hade premiär 2017 och är 86 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heartthrob på IMDB

Betyg: 5,5 från 10

Shy Henry is overjoyed to fall into an unexpected romance with gorgeous and popular Samantha the summer after high school graduation. When Henry's love spirals into twisted obsession, Samantha pulls back.

Skådespelare i Heartthrob

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;svenska;finska;tyska;engelska

Flera likadana Heartthrob

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
Endless Night
En tillbakadragen 17-åring försöker fly vardagens tristess genom att slå följe med en grupp tonåringar som använder en drog som låter dem drömma i vaket tillstånd.
Justice Served
En grupp frihetskämpar stormar rättegången mot en vit polis som skjutit ihjäl en svart man och ett gisslandrama uppstår som greppar en hel nation.
Keep Breathing
När ett litet flygplan störtar i den kanadensiska vildmarken måste en ensam överlevande kvinna kämpa mot naturen – och sina egna demoner – för att överleva.
Café Minamdang
En ihärdig polis fattar intresse för en skum verksamhet som erbjuder en allvetande schamans tjänster.