Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hemligheternas tid

Serien, 2019
Hemligheternas tid
Barn och barnbarn kommer hem för att fira jul, vilket blir början på en djupdykning i det förflutna i den här miniserien som utforskar en familjs komplicerade historia.
serien Hemligheternas tid är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Hemligheternas tid är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Sentimental, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Hemligheternas tid

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;tyska [Originalspråk];brittisk engelska;franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Hemligheternas tid

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blood & Water
En tonåring från Kapstaden träffar en simstjärna från en privatskola på en fest och börjar misstänka att det är hennes syster – som kidnappades vid födseln.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
Den medelmåttige Juanquini
En medelmåttig magiker lyckas med sitt livs trolleritrick när han råkar trolla bort en efterlyst brottsling under en polisräd. Det kommer att stå honom dyrt.