Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hemlock Grove

Serien, 2015
Hemlock Grove
Hemligheter är en naturlig del av vardagslivet i den lilla staden Hemlock Grove i Pennsylvania, där den värsta ondskan bor mitt bland invånarna.
serien Hemlock Grove är en Netflix Original som hade premiär 2015. I denna kusliga serie från skräckmästaren Eli Roth ser vi Famke Janssen som en mamma med mystiska förmågor. Detta serien är : Läskig, Nervkittlande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hemlock Grove på IMDB

Betyg: 7 från 10

A teenage girl is brutally murdered, sparking a hunt for her killer. But in a town where everyone hides a secret, will they find the monster among them?

Skådespelare i Hemlock Grove

Flera likadana Hemlock Grove

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
First Kill
Det är inte lätt att vara tonåring och kär om man heter Juliette eller Calliope. Den ena är vampyr och den andra vampyrjägare – och båda är redo för sitt första byte.
Change Days
Verkliga par med relationsproblem åker till en romantisk ö där de får välja mellan att försöka få styr på sina befintliga förhållanden eller hitta nya kärlekar.
Love on the Spectrum U.S.
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.