Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Heroin(e)

Dokumentärer, 2017, 38 minuter
Heroin(e)
I den här Oscarsnominerade filmen följer vi tre kvinnor – en räddningschef, en domare och en gatumissionär – i kampen mot West Virginias förödande opioidepidemi.
dokumentärer Heroin(e) är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 38 minuter lång. Denna inblick i den amerikanska opioidepidemin nominerades till en Oscar och vann en Emmy för bästa kortdokumentär. Heroin(e) är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Provocerande, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heroin(e) på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Heroin(e) is a short starring Jan Rader, Patricia Keller, and Necia Freeman. Three women fight to break the cycle one life at a time.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Heroin(e)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Money Shot: Berättelsen om Pornhub
Den här dokumentären skildrar Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.
Big Cats
Lejon, leoparder och geparder jagas för sitt skinn och ses ofta som hot mot boskap, vilket har lett till att det finns få platser kvar där de verkligen kan leva och frodas.
The Sparks Brothers
Denna dokumentär är en hyllning till den udda poprockduon Sparks och deras resa genom 50 år av amerikansk musik, och innehåller intervjuer med branschfolk i rockvärlden.
Guds svek: Tro och lögner
Denna dokumentärserie undersöker den skrämmande, sanna historien om fyra koreanska ledare som kallat sig profeter och avslöjar den förbehållslösa trons mörka sida.