Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Kleks Academy

Film, 2024, 129 minuter
Kleks Academy
För att hitta sin pappa accepterar en till synes helt vanlig flicka en inbjudan att studera på ett magiskt universitet under ledning av den excentriska herr Klex.
film Kleks Academy är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 129 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Kleks Academy är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Finurlig, Fantasifull.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Kleks Academy

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska;finska;polska - syntolkning;polska [originalspråk];svenska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;polska;svenska;ukrainska

Flera likadana Kleks Academy

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drawing Closer
Med blott ett år kvar att leva finner 17-årige Akito ny mening med livet genom att skänka glädje åt en dödssjuk flicka som har ännu mindre tid kvar.
Maharaj
I den här filmen, som bygger på ett verkligt fall från 1800-talet, ifrågasätter en modig journalist en vördad ledares omoraliska beteende.
Inheritance
När deras stenrika morbror dör måste en familj försöka samarbeta för att lösa gåtor och knepiga uppgifter i hans slott för att säkra en del av arvet efter honom.
Ultraman: Rising
En idrottsstjärna återvänder motvilligt hem för att ta över sin pappas roll som den legendariske hjälten Ultraman och skydda Tokyo från gigantiska monster.
Too Old for Fairy Tales 2
När hans mammas nya pojkvän flyttar in ger sig Waldek iväg på en våghalsig resa genom Tatrabergen för att hitta sin pappa, som han aldrig har träffat.