Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

High Flying Bird

Film, 2019, 90 minuter
High Flying Bird
När en lockout i NBA stoppar hans klient från att spela kläcker en agent en djärv plan som ska rädda deras karriärer – och förändra ligans maktstruktur.
film High Flying Bird är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 13 år High Flying Bird är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Flying Bird på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

A sports agent pitches a rookie basketball client on an intriguing and controversial business opportunity during a lockout.

Skådespelare i High Flying Bird

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: finska;svenska;norska;engelska;tyska

Flera likadana High Flying Bird

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

HOMECOMING: A film by Beyoncé
Den här intima, djupgående skildringen av Beyoncés hyllade framträdande på Coachella 2018 visar den känslofyllda resan från kreativt koncept till historisk konsert.
Franco Escamilla: Bienvenido al mundo
Komikern Franco Escamilla reflekterar över kön, vänskap och kärlek när han berättar om hur han gör för att uppfostra sina barn när de hamnar i trubbel.
The Creative Brain
Hjärnforskaren David Eagleman tittar närmare på olika uppfinnares kreativa tankeverksamhet, och utforskar otroliga och riskabla sätt att uppmuntra kreativitet.
Wildling
En man som hävdar att han är hennes beskyddare har hållit Anna inlåst på vinden i flera år. När hon befrias får hon långsamt veta resten av den hemska berättelsen.
Minimonster – Vänner för alltid
Under årets första vårkväll samlas minimonstren för att äta, umgås och ha roligt i parken – och för att träffa sina supergulliga husdjur.