Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

High Flying Bird

Film, 2019, 90 minuter
High Flying Bird
När en lockout i NBA stoppar hans klient från att spela kläcker en agent en djärv plan som ska rädda deras karriärer – och förändra ligans maktstruktur.
film High Flying Bird är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 13 år High Flying Bird är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Flying Bird på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

A sports agent pitches a rookie basketball client on an intriguing and controversial business opportunity during a lockout.

Skådespelare i High Flying Bird

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: finska;svenska;norska;engelska;tyska

Flera likadana High Flying Bird

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Secret Obsession
När Jennifer vaknar upp efter ett brutalt överfall lider hon av minnesförlust. Hennes omtänksamme make tar hand om henne, men hon inser snart att faran inte är över.
¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.