Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

High Flying Bird

Film, 2019, 90 minuter
High Flying Bird
När en lockout i NBA stoppar hans klient från att spela kläcker en agent en djärv plan som ska rädda deras karriärer – och förändra ligans maktstruktur.
film High Flying Bird är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 13 år High Flying Bird är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Flying Bird på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

A sports agent pitches a rookie basketball client on an intriguing and controversial business opportunity during a lockout.

Skådespelare i High Flying Bird

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: finska;svenska;norska;engelska;tyska

Flera likadana High Flying Bird

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
Platt jord
Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
Pathfinder
Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.