Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hinterland

Film, 2016, 204.680 recensioner
Hinterland
En polis med en orolig själ överger London för Wales rustika landskap, och hamnar på en plats med hemligheter som är lika mörka som hans egna.
film Hinterland hade premiär 2016. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Mörk, Skarpsinnig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hinterland på IMDB

Betyg: 8 från 10

A noir crime drama drama set in Aberystwyth, Wales, where the knackered and troubled but intense DCI Tom Mathias in search for redemption, while solving hate crimes.

Trailer

Skådespelare i Hinterland

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Hinterland

Luther

Luther

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Bron

Bron

(2015)

The Fall

The Fall

(2014)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Agent
En före detta fotbollsspelare försöker slå igenom som spelaragent i Afrika, men en hemlighet från hans förflutna hotar att krossa hans drömmar.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.