Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hitler and the Nazis: Evil on Trial

Serien, 2024
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Den här gripande dokumentärserien utforskar Adolf Hitlers och Nazitysklands uppgång och fall – från förkrigstiden till Förintelsen och vidare till Nürnbergprocessen.
serien Hitler and the Nazis: Evil on Trial är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. Hitler and the Nazis: Evil on Trial är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Hitler and the Nazis: Evil on Trial

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Mindfulness Manual
Från dansens rytm till det flow man hamnar i när man målar. Den här dokumentärserien i tre delar undersöker olika typer av meditation i dagens föränderliga värld.
Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult
En grupp TikTok-dansare går med i ett managementbolag med koppling till en kyrka. Men snart börjar oroväckande detaljer om grundaren och den mörka sanningen att uppdagas.
Tires
En otursförföljd chef som driver sin pappas bilverkstad försöker förbättra servicen och gå med vinst, samtidigt som han måste hålla sin ostyrige kusin i schack.