Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hjälphunden Dude

Serien, 2020
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.
serien Hjälphunden Dude är en Netflix Original som hade premiär 2020. Hjälphunden Dude är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Sentimental, Finurlig, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hjälphunden Dude på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Noah, an 11-year-old boy with social anxiety disorder, has to start middle school, he turns to a mutt named Dude, a sarcastic emotional support dog who might need Noah as much as Noah needs him.

Skådespelare i Hjälphunden Dude

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Hjälphunden Dude

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ashley Garcias växande universum
15-åriga Ashley Garcia utforskar det moderna tonårslivet efter att ha flyttat till andra sidan USA för att satsa på en karriär inom robotteknik.
Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.
Locke & Key
Efter mordet på deras pappa flyttar tre syskon och deras mamma till pappans släktgård, där de upptäcker magiska nycklar som låser upp krafter – och hemligheter.
My Holo Love
En ensam kvinna får uppleva oväntad kärlek när hon träffar ett människolikt hologram som ser ut exakt som dess lättirriterade skapare.
Ragnarök
Slutet känns nära i en norsk stad som plågas av föroreningar och smältande glaciärer. Det kommer att krävas en mytomspunnen figur för att bekämpa en uråldrig ondska.