Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Holiday Rush

Film, 2019, 94 minuter
Holiday Rush
En radio-DJ och hans fyra bortskämda barn måste dra åt svångremmen och hjälpas åt när deras lyxiga tillvaro förändras precis före jul.
film Holiday Rush är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 94 minuter lång. Holiday Rush är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Sentimental, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holiday Rush på IMDB

Betyg: 4,2 från 10

After his sudden firing, a popular radio DJ moves in with his aunt, bringing along his four spoiled children, and a plan to return to the airwaves.

Skådespelare i Holiday Rush

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Holiday Rush

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
Valeria
En författare med skrivkramp och ett krisande äktenskap söker stöd hos tre vänner, som också försöker hitta sig själva. Baserad på romanerna av Elísabet Benavent.