Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Holy Camp!

Film, 2017, 108 minuter
Holy Camp!
Två upproriska tonårstjejer som älskar elektronisk musik får en livsavgörande, andlig upplevelse på ett läger som drivs av nunnor.
Detta film är Inspirerande, Fyndig

Holy Camp! på IMDB

María and Susana, two rebellious teens spend their summer in a catholic camp. With music as their common denominator, teen rebellion and ecclesiastic order will collide, creating a hymn to freedom and first love.

Directors:

Skådespelare i Holy Camp!

Regissörer

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Holy Camp!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Semester i Miami
En livlig musikalkomedi där oemotståndliga Betty Grable spelar Kay Latimer, som tillsammans med systern Susan beger sig till Florida i jakt på en rik make.
ReMastered: Massacre at the Stadium
Det chockerande mordet på sångaren Victor Jara år 1973 gjorde honom till en mäktig symbol för det chilenska folkets kamp. Och jakten på rättvisa fortsätter än i dag.
When Heroes Fly
Flera år efter ett bittert gräl återförenas fyra israeliska krigsveteraner och reser till Colombia för att söka efter någon de alla håller kär, men som trotts vara död.
The Last Laugh
Den rastlöse managern Al flyttar in på ett ålderdomshem, där han återser sin gamle klient Buddy och får honom att ge ståuppkomedin en andra chans.
Sound of Music
Den blivande nunnan Maria får jobb som barnsköterska åt de busiga barnen i familjen Von Trapp. Snart har hon dem under kontroll – och förälskar sig i deras stränga pappa.