Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Holy Camp!

Film, 2017, 108 minuter
Holy Camp!
Två upproriska tonårstjejer som älskar elektronisk musik får en livsavgörande, andlig upplevelse på ett läger som drivs av nunnor.
Detta film är Inspirerande, Fyndig

Holy Camp! på IMDB

María and Susana, two rebellious teens spend their summer in a catholic camp. With music as their common denominator, teen rebellion and ecclesiastic order will collide, creating a hymn to freedom and first love.

Directors:

Skådespelare i Holy Camp!

Regissörer

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Holy Camp!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Inget nytt under solen
Collegestudenten Vicente tvingas kämpa för sin frihet när han blir oskyldigt anklagad för en smitolycka av en vän med inflytelserika kontakter.
ReMastered: Who Shot the Sheriff
År 1976 präglades av politiska stridigheter i Jamaica och reggaelegendaren Bob Marley utsattes för ett mordförsök. Men vem låg egentligen bakom dådet?
Hotell Marigold
För att få ut så mycket som möjligt av sina knapra pensionsbesparingar flyttar en grupp brittiska pensionärer till ett hotell i Indien.
Led Zeppelin: The Song Remains the Same
1973 tar rockgudarna i Led Zeppelin plats på scenen i Madison Square Garden för en legendarisk konsert, med en spellista som innehåller deras mest klassiska hits.
Knightfall
Femton år efter korstågens slut tar en av riddarna som deltog i krigen över ledningen för sin orden i Paris. Snart upptäcker han en chockerande hemlighet.