Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Holy Camp!

Film, 2017, 108 minuter
Holy Camp!
Två upproriska tonårstjejer som älskar elektronisk musik får en livsavgörande, andlig upplevelse på ett läger som drivs av nunnor.
Detta film är Inspirerande, Fyndig

Holy Camp! på IMDB

María and Susana, two rebellious teens spend their summer in a catholic camp. With music as their common denominator, teen rebellion and ecclesiastic order will collide, creating a hymn to freedom and first love.

Directors:

Skådespelare i Holy Camp!

Regissörer

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Holy Camp!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amo
Den filippinska regeringen tar krafttag mot drogerna, men gymnasieeleven Joseph expanderar sina knarkaffärer och hans farbror, som är polis, tjänar pengar på korruption.
Live
Polispatrullerna med de tuffaste jobben i Sydkorea sliter dag och natt för att upprätthålla lag och ordning – men verkligheten är allt annat än välordnad.
Ajji
Hennes barnbarn blir våldtaget av en mäktig man och rättvisan lyser med sin frånvaro. Det är upp till den fattiga gamla kvinnan Ajji att planera en våldsam hämnd.
Thi Mai
Tillsammans med två vänner reser en beslutsam kvinna till Vietnam för att hämta hem den bebis som hennes nyligen avlidna dotter hade planerat att adoptera.
Anon
I en framtid där tekniken har utplånat allt privatliv utreder en polis en seriemördare som har blivit raderad från alla tillgängliga register.