Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Home for Christmas

Navidad en casa
Serien, 2019
Home for Christmas
Den eviga singeln Johanne tröttnar på de ständiga kommentarerna om sin relationsstatus och inleder en 24 dagar lång jakt på en pojkvän att ta med hem till jul.
serien Home for Christmas är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Home for Christmas är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Fräck, Gripande, Annorlunda, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Home for Christmas på IMDB

The constant comments on single life of 30 year old Johanne and society's expectations of the perfect family Christmas finally gets to her. Johanne starts a 24 day hunt for a partner to bring home for Christmas.

Skådespelare i Home for Christmas

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;norska - Syntolkning;norska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Home for Christmas

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ashley Garcias växande universum
15-åriga Ashley Garcia utforskar det moderna tonårslivet efter att ha flyttat till andra sidan USA för att satsa på en karriär inom robotteknik.
Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.
Ragnarök
Slutet känns nära i en norsk stad som plågas av föroreningar och smältande glaciärer. Det kommer att krävas en mytomspunnen figur för att bekämpa en uråldrig ondska.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.
Kipo och de sällsamma varelsernas tid
En överbeskyddad men tuff tjej hamnar i en värld full av muterade djur, där hon lär sig att överleva – och försöker ta sig hem – med hjälp av ett udda kompisgäng.