Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Homicide

Serien, 2024
Homicide
Poliser och åklagare ser tillbaka på sina svåraste mordfall i denna skrämmande dokumentärserie om verkliga brott från skaparen av Law & Order.
serien Homicide är en Netflix Original som hade premiär 2024. Från den Emmy-belönade producenten Dick Wolf. Rekommenderas från 16 år. Homicide är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Homicide

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Receiver
Den här fängslande sportserien följer NFL-stjärnorna Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel och Amon-Ra St. Brown under 2023 års säsong.
The Man with 1000 Kids
En grupp familjer får veta att den karismatiske man de har förlitat sig på är spermadonator till hundratals, kanske tusentals, andra barn världen över.
SPRINT
Några av världens främsta sprinterlöpare hanterar tuff träning, närgångna journalister och stenhård konkurrens i kampen om att bli världens snabbaste människa.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
Kaulitz & Kaulitz
Tvillingarna och superstjärnorna Tom och Bill Kaulitz ger oss en inblick i sitt privatliv i Los Angeles och Tyskland i denna roliga och intima realityserie.