Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Horse Girl

Film, 2020, 104 minuter
Horse Girl
En udda fågel med förkärlek för pyssel, hästar och övernaturliga kriminalserier upptäcker att hennes intensiva drömmar fortsätter i vaket tillstånd.
film Horse Girl är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 104 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Horse Girl är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Hjärnskrynklande, Udda, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Horse Girl på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

A socially awkward woman with a fondness for arts and crafts, horses, and supernatural crime shows finds her increasingly lucid dreams trickling into her waking life.

Skådespelare i Horse Girl

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Horse Girl

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.
My Holo Love
En ensam kvinna får uppleva oväntad kärlek när hon träffar ett människolikt hologram som ser ut exakt som dess lättirriterade skapare.
The Coldest Game
Under Kubakrisen 1962 värvas ett plågat matematiskt geni för att representera USA i en schackmatch mot Sovjetunionen – och spionera med livet som insats.
Ett överraskande bröllop
När farmor ska gifta sig med den mycket yngre trädgårdsmästaren Julio träffas deras väldigt olika familjer under en helg fylld av lögner, drama och kulturkrockar.
Luna Nera
I 1600-talets Italien utforskar en tonåring sitt öde i en familj full av häxor medan hennes pojkväns pappa jagar henne för att ha utfört häxkonster.