Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Hotellkampen

Serien, 2018
Hotellkampen
En grupp husägare i Australien hyr rum av varandra och sover över för att betygsätta sina upplevelser och kora en vinnare.
serien Hotellkampen är en Netflix Original som hade premiär 2018. Detta serien är Feel-good.

Hotellkampen på IMDB

A reality television series which began airing on the Seven Network, Australia and now a Netflix original series. The series follows homeowners who have transformed their homes into hotels ...

Skådespelare i Hotellkampen

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];tyska
Text: norska;engelska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Hotellkampen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.