Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

House of Z

Dokumentärer, 2016, 87 minuter
House of Z
Med hjälp av bilder från arkiven och exklusiva intervjuer tittar denna dokumentär närmare på den karismatiske modedesignern Zac Posens uppgång, fall och comeback.

House of Z på IMDB

A feature documentary on the life and career of designer Zac Posen.

Director:

Skådespelare i House of Z

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana House of Z

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Feminister: Hur tänkte de?
Foton från 1970-talet blir utgångspunkten för denna film om feministiskt uppvaknande, villkoren för dåtidens kvinnor och det fortsatta behovet av förändring.
ReMastered: Who Shot the Sheriff
År 1976 präglades av politiska stridigheter i Jamaica och reggaelegendaren Bob Marley utsattes för ett mordförsök. Men vem låg egentligen bakom dådet?
FIGHTWORLD
Skådespelaren och kampsportsentusiasten Frank Grillo reser runt i världen och lär känna olika kampsportskulturer för att förstå deras traditioner och betydelse.
Salt Fat Acid Heat
Kocken och matskribenten Samin Nosrat reser till en rad olika länder för att utforska fyra nycklar till fantastisk mat. Längs vägen lagar hon festmåltider och ger tips.
Köttätare
Jägaren, författaren och naturvårdaren Steven Rinella beger sig till världens mest avlägsna och vackra platser, där han jagar vilt och lagar middag på dagens byte.