Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

How I Fell in Love with a Gangster

Film, 2022, 185 minuter
How I Fell in Love with a Gangster
En mystisk kvinna berättar historien om Nikodem ”Nikoś” Skotarczaks, som var en av Polens största gangstrar. Inspirerad av en sann historia.
film How I Fell in Love with a Gangster är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 185 minuter lång. Rekommenderas från 16 år How I Fell in Love with a Gangster är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i How I Fell in Love with a Gangster

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;polska - syntolkning;polska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;polska;svenska

Flera likadana How I Fell in Love with a Gangster

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.
The Little Soldier
En leksaksakrobat blir kär i en ballerinadocka. Men när akrobaten blir tvungen att dra ut i krig kommer en svartsjuk gubben i lådan och försöker ta över.